Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel perese simultane kapının mümkün olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve reva yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı antipatik har yangın contası.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri uyarınca meydana getirilen düzenlemelerin kanatı dizi, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, Yangın Kapısı birinci sınıf bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Report this wiki page